La Masia

La Masia, reformada modernament, té un cos central amb la recepció que conserva els terres i les escales de pedra originals  i dos cossos laterals.
En primer terme abans d’arribar a la recepció trobem la terrassa i una primera sala més diàfana. a l’esquerra  trobem la sala de la Tina ,  En un dels laterals de la sala es conserva  una tina de vi  amb una obertura al  lateral.  A l’altre costat  de la casa hi ha la sala de les Oliveres, es tracta d’una sala amb forma de volta amb una menjadora a uns dels costats i accés al jardí de les oliveres.

Restaurant familiar on “Cuinar, servir, satisfer”, són les nostres premisses. a l’any 2002 va engegar aquest projecte i encara mantenim aquests ideals en cada plat. Per aconseguir això, respectem el producte, sense oblidar les arrels gastronòmiques, la creativitat i la innovació. Amb cada àpat, amb cada i amb cada celebració, es torna a materialitzar la passió inicial.

Som un Restaurant de cuina catalana, sana i equilibrada, amb tocs de modernitat, on hi treballem i en gaudim en família, per tant us garantim un tracte amable, personalitzat i de confiança de dimarts a diumenges.

Us convidem a que ens descobriu i vingueu a conèixer la nostra cuina en un ambient incomparable, en mig de la natura i a prop de tot i de tothom.

Per a empreses oferim espais reservats, pressupostos a mida i preus especials per fidelització, només cal que ens demaneu informació.

Al nostre nou web trobareu més informació de què podeu trobar a casa nostra.

A la Masia Puigbó podeu gaudir de celebracions de tot tipus, comunions, batejos, reunions familiars… també preparem festes infantils amb o sense animació, preparant els vostres berenars.

Gestionem i/o assessorem en sortides en Globus, Karts, batejos en Ultralleugers, excursions culturals per la població i comarca…

Acceptem Xecs i Targetes de servei de Sodexo Pass i Ticket Restaurant, utilitzats per empreses, institucions, Generalitat…

Per qualsevol dubte quedem a la vostra disposició al telèfon 93 837 23 10 o bé al nostre Restaurant.

Busca’ns al Facebook i troba les nostres promocions.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *